USLOVI KORIŠĆENJA

On-line prodaja trenutno važi isključivo za teritoriju Republike Srbije.

Pravo kupovine imaju osobe starije od 18 godina. Naručivanje se vrši izborom artikala, veličine, ponuđenih boja i količine. Prilikom izbora svakog novog artikla program će vam na odgovarajući način omogućiti uvid u trenutni saldo. Odabrane proizvode uvek možete pogledati, dodavati i uklanjati iz svoje korpe.

Po završetku izbora artikala dužni ste da precizno i korektno popunite formular sa svojim podacima. Da bismo sprečili eventualne zloupotrebe, svaka Vaša narudžbina biće proverena pozivom na telefonom koji ste ponudili u pomenutom formularu. U slučaju da telefonski broj koji ste upisali ne postoji ili vas zbrog drugih razloga ne uspemo kontaktirati na ponudjeni broj, BMW Motivation ne snosi odgovornost usled nerealizacije kupovine.

Program on-line prodaje je automatizovan, tako da ne postoji mogućnost da dobijemo drugačiju narudžbinu od one koju ste Vi zahtevali. No, da bismo bili sigurni da je na naš e-mail stigla Vaša originalna narudžbina i vi dobijate automatsku poruku sa sadržinom vaše narudžbine.
Ukoliko pri prispeću pošiljke ustanovite nedostatak ili grešku na proizvodu, taj proizvod možete zameniti za novi. U ovom slučaju troškove ponovne dostave snosi BMW Motivation.

Ako kupac želi da promeni artikal za isti artikal druge veličine, troškove ponovne dostave snosi kupac. Ukoliko želite da poništite Vašu narudžbinu, neophodno je da se javite našoj službi prodaje i usmeno dostavite Vaše podatke kao i kod-broj narudžbine koji ćete dobiti u pomenutom mail-u.

Naručene artikle šaljemo poštom u roku od 5 dana od dana prispeća narudžbine. Za pogrešne narudžbine ili greške prouzrokovane nepravilnom upotrebom ovog programa, BMW Motivation ne snosi odgovornost.

Isporuka

Poručeni proizvodi putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe BEX u roku od 5 radnih dana od dana kada smo Vam potvrdili porudžbinu. Kuriri Bex-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donose na adresu za isporuku u vremenskom periodu od 8:00 do 16:00 časova radnim danima i subotom do 16:00 časova.

Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir će uručenje pošljke pokušati u dva navrata. Uobičajena praksa ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, je da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni u ugovorenom terminu ne pronađe na adresi, pošiljka će nama biti vraćena, i u tom slučaju će se smatrati da ste odustali od porudžbine, te da ste ugovor raskinuli. Svakako ćemo Vas kontaktirati kako bi ustanovili razlog neuručenja, te kako bi se dogovorili o eventualnom ponovnom slanju. Rok zamene Rok za zamenu veličine artikla je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.

Troškovi isporuke Troškove zamene robe i novca snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.