BMW MOTIVATION 2022

BMW Motivation 2022 održaće se 05. juna 2022. godine u Beogradu na prostoru AUTOKOMERC Karting centra.

Timeline:

  • Ulazak vozila na skup je u vremenu od 09:00 do 12:00

  • Svečano otvaranje skupa je u 12:30h

  • Prijave za takmičenja do 13h

  • E-Simulator trka….od 12h do 16h

  • Ocenjivanje OEM+….13:30h

  • Najbolji enterijer….14:15h

  • Najlepša felna….15:00h

  • Karting trka….16:00h

  • Proglašenje pobednika i dodela nagrada….17:00h

  • Svečano zatvaranje skupa….18:00h

Najlepši automobil skupa:

Svi prisutni posetioci mogu glasati za najlepši automobil skupa. Glasanje će trajati od 13h do 16h i održavaće se na promo pultu kod bine.

Svaki automobil će na vetrobranskom stalku imati svoj redni broj. Glasate tako što taj redni broj upisujete na papir i otavljate u kutiju na pultu.

Vožnja kartinga:

Broj prijava za vožnju kartinga je ograničen!

Iz tog razloga molimo zainteresovane da se što pre prijave kako bi imali šanse da se takmiče.

Takmičenje počinje u 16h i svi prijavljeni takmičari su obavezni da 10 minuta pre početka budu ispred staze kako bi kontrolor mogao svima da saopšti pravila ponašanja na stazi.

Takmičenje će se održavati u grupama od po 6 vozača.

Veoma je važno da po grupama budete spremni sa kompletnom opremom na stazi u trenutku dok prethodna grupa vozi kako bi što pre preuzeli vozila i počeli vašu vožnju.

Svaki takmičar že dobiti svoj redni broj pri prijavi i tim redom će izlaziti na stazu.

Važne napomene:

Iz higijenskih razloga obavezno je nošenje potkape pre nego stavite kacigu. Potkapa se kupuje kod staze. Nakon trke ostaje vam kao uspomena a možete je koristiti u buduće na karting vožnji.

Lica mlađa od 18 godina mogu učestvovati isključivo uz odobrenje roditelja ili staratelja.

BMW Motivation je manifestacija koja se održava u Beogradu u organizaciji BMW Kluba Srbija. BMW Motivation vam pruža mogućnost da vidite BMW vozila koja se ne mogu videti svakodnevno. BMW Motivation okuplja ljubitelje i vlasnike BMW vozila iz svih segmenata i perioda stvaranja BMW brenda. Posebnu zahvalnost za održavanje ove manifestacije BMW Klub Srbija iskazuje kompaniji Delta Motors i Delta Auto Servisu. Drago nam je što su prepoznali našu spremnost da se ozbiljno posvetimo promovisanju BMW brenda i verujemo da će međusobna saradnja pokazati da je BMW zajednica u Srbiji jedna od najvećih u auto-moto svetu.

BMW MOTIVATION 2022

„BMW MOTIVATION 2018“ je održan 20. maja 2018. godine u Beogradu, na lokaciji “BMW SERVIS 6+” u ulici Omladinskih brigada 33a (Novi Beograd).

BMW nas je vratio u prošla vremena i pokazao budućnost. Od legendi iz sedamdesetih godina prošlog veka, preko čuvenih “devedesetih” pa sve do električnih BMW i vozila koja svojim dizajnom i modernim tehnološkim rešenjima predstavljaju budućnost brenda.

„BMW MOTIVATION 2019“ je održan 30. juna 2019. godine u Beogradu, na lokaciji “AUTOKOMERC Karting centar”.

Prošlogodišnji BMW MOTIVATION 2018 se pokazao kao manifestacija koja može da parira i mnogim sličnim u Evropi, pa nas je to vodilo da ove godine napravimo još kvalitetniju manifestaciju na kojoj smo želeli da posetiocima pružimo još više zanimljivih aktivnosti i takmičenja.

BMW MOTIVATION SHOP

High fashion looks at high street prices

SHOP