BMW MOTIVATION

BMW Motivation – Vatromet nostalgije

BMW Motivation je manifestacija koja se održava u Beogradu u organizaciji BMW Kluba Srbija. BMW Motivation vam pruža mogućnost da vidite BMW vozila koja se ne mogu videti svakodnevno. BMW Motivation okuplja ljubitelje i vlasnike BMW vozila iz svih segmenata i perioda stvaranja BMW brenda. Posebnu zahvalnost za održavanje ove manifestacije BMW Klub Srbija iskazuje kompaniji Delta Motors i Delta Auto Servisu. Drago nam je što su prepoznali našu spremnost da se ozbiljno posvetimo promovisanju BMW brenda i verujemo da će međusobna saradnja pokazati da je BMW zajednica u Srbiji jedna od najvećih u auto-moto svetu.

„BMW MOTIVATION 2018“ je održan 20. maja 2018. godine u Beogradu, na lokaciji “BMW SERVIS 6+” u ulici Omladinskih brigada 33a (Novi Beograd).

BMW nas je vratio u prošla vremena i pokazao budućnost. Od legendi iz sedamdesetih godina prošlog veka, preko čuvenih “devedesetih” pa sve do električnih BMW i vozila koja svojim dizajnom i modernim tehnološkim rešenjima predstavljaju budućnost brenda.

„BMW MOTIVATION 2019“ je održan 30. juna 2019. godine u Beogradu, na lokaciji “AUTOKOMERC Karting centar”.

Prošlogodišnji BMW MOTIVATION 2018 se pokazao kao manifestacija koja može da parira i mnogim sličnim u Evropi, pa nas je to vodilo da ove godine napravimo još kvalitetniju manifestaciju na kojoj smo želeli da posetiocima pružimo još više zanimljivih aktivnosti i takmičenja.

BMW MOTIVATION SHOP

High fashion looks at high street prices

SHOP